FANDOM


 Tämä artikkeli on osittaissuojattu.
Yehatti

YehatTerminator

YehatTerminator (lempinimeltään Mitokondriomies) oli vuonna 2010 puuppausuransa aloittanut paskisti. Hän teki uransa aikana myös pari YTP-videota, mutta tuli paljon tunnetummaksi SinäTuubaPaskoistaan. Hän sijoittui pari kertaa Top 10 -listalle ja hänellä oli parhaimmillaan melkein 500 tilaajaa YouTubessa.

Historia

Yehat loi kanavansa 6.11.2008, mutta aloitti paskomisen vasta myöhemmin vuonna 2010. Hän teki monen monta mieleenpainuvaa tekelettä vuosien 2010 ja 2012 välillä, vaikka tahti olikin selvästi hidastunut vuoteen 2012 mennessä.

Hänen viimeiset kuukautensa YouTubessa olivat varsin hiljaisia ja hänen viimeiseksi jääneen videonsa, pilatutelamat.wmv, jälkeen olikin varsin pitkä tauko ilman mitään erityisiä merkkejä elosta, kunnes hän vihdoin vuoden 2013 alussa päätti poistaa kanavansa Googlen Google+ perseilyn ja oikean nimen käyttövaatimusten takia.

Triviaa

  • Hän teki myös suomeksi tekstitettyjä versioita Valven Team Fortress 2 - Meet the (nimi tähän) -videoista.
  • Hän EI pidä turrianuksista.
  • Yehat teki historiaa videollaan pilatutelamat.wmv, joka sijoittui marraskuussa 2011 Top 10 -listan sijalle 11.

Esimerkkejä videoista

CHAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA01:29

CHAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA

Tällä videolla irtosi 3. sija elokuun 2010 Top 10 -listalla.

Earth vs01:54

Earth vs. Soup

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.