FANDOM


 Tämä artikkeli on osittaissuojattu.


WhitneyDallas
g
Tiedot
Ensimmäinen puuppi: PINGAN MUISTIKUVAT PÄÄTTYVÄT tAKAHUONEESEEN
Aloitusvuosi: 2013
Linkit
Pääkanava(t): WhitneyDallas
Alttikanava(t): pauli haapalaWhitneyDallas on vuoden 2013 loppupuolella uransa aloittanut puuppaaja. Ennen puuppaamista WhitneyDallas on harjoittanut muun muassa runsasta möykkäämistä eri tekijöiden puuppien kommentteissa.

Historia

WhitneyDallas loi YouTube-kanavansa 18.11.2012 ja on siitä lähtien ollut varsin tuttu näky monenkin videon kommenttiosiossa. Vasta seuraava vuosi toi mukanaan muutakin aktiviteettia, joka näkyikin sitten yhden pienen fillerin ja varsin oleellisen reupin muodossa.

Näistä pienistä maistiaisista kuluikin sitten taas muutama kuukausi aikaa kunnes saapuikin lokakuun 28 päivä, jolloin WhitneyDallas yllätti ensimmäisellä puupillaan, joka kantoi nimeä PINGAN MUISTIKUVAT PÄÄTTYVÄT tAKAHUONEESEEN. Tämän jälkeen ilmestyneistä videoista on ehkä syytä mainita ÄXXÄn kanssa tehty yhteispuuppi, My Dying Dad jonka voit katsoa tästä, sekä kesä video, jota tekijä itse kutsuu kokeellisimmaksi videokseen. Tämän lisäksi on ilmestynyt myös alttivideoita, joihin kannattaa myös ehdottomasti tutustua, sekä varsin runsaasti reuppeja enemmän ja vähemmän legendaarisilta tekijöiltä.

Tätä nykyä WhitneyDallas ei tee enää kovinkaan usein videoita kiireidensä ja inspiraation puutteen vuoksi.

Triviaa

Lausahduksia

  • "oon hirveen hasu imhinen XDXd"
  • "niiPä oon smaa mielt mut eNtä se 95js95 ku teki senm sinäpaskan Leminkinen rakasta dAilymoti0n's ja sitte katon sen ja kuulo00kkeet hajalla ja vittu mä rEpes ku näin urpoliitikko ostan kangasta timon puba on hassuia ja sitte mun maha repes sähköjohto ruisleipä!"
  • "hei nyt mä tiiän mitä teen "vastaiskuna" tablerkille"
    "kirjotan sen wikiartikkeliin että se on homo"
  • "vaikka mä kyl uskonkin jUMAL:iin niinku rasvakeitinv23 ja apariver" ~WhitneyDallas on hurskas persoona.

WhitneyDallasista sanottua

  • "naraioin palijo ku se whineydalas teki sen videon eja sit kaaloi matto repseti ku tuli se ykis skothta missäå tuli rutsxisna ja sit se iv vutu stää on posaka xD" ~ÄXXÄ

Esimerkkejä videoista

PINGAN MUISTIKUVAT PÄÄTTYVÄT tAKAHUONEESEEN02:03

PINGAN MUISTIKUVAT PÄÄTTYVÄT tAKAHUONEESEEN

SinäTuubaPosaka - Paristojen unohtaminen ei ole suositeltavaa02:00

SinäTuubaPosaka - Paristojen unohtaminen ei ole suositeltavaa

SinæTuubaPosaka Nalle Puh pyörtyy K-Marketin vihannesosastolla00:51

SinæTuubaPosaka Nalle Puh pyörtyy K-Marketin vihannesosastollaLinkit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.