FANDOM


 Tämä artikkeli on osittaissuojattu.
Saiskos pliu

Ei, tuolla naamalla ei saa.

1288467279582

Kuvassa Vesku Loireineen.

Vesa-Matti Loiri on karvainen ja lihava muusikko/näyttelijä, jonka elämäntyönä on ollut jo useiden vuosikymmenten ajan kasvattaa aivan saatanan ruma parta. Kyseinen plösö on elämänsä aikana pyörinyt audiovisuaalisesta luomuksesta toiseen, tuottaen Suomen kansalle jotain uutta katsottavaa joka vuosi. Osa tästä tv-viihteestä ja muista elävistä kuvista on ollut käytössä puuppisoosseina jo pitkään, mutta mainitsemisen arvoisia lienevät lähinnä Uuno Turhapuro -elokuvat (ja animaatio, joka ei millään muotoa ole virallinen tuotos), Nasse-setä ja Aladdin.

Puuppipiirien ulkona, mutta toki myös vähän niiden sisälläkin, Loiri on kunnostautunut useampanakin meeminä, joista wikimme tuntee parhaiten Loirin tarpeen kertoa meille puun hyvyydestä ja krikin kajan pöhöttymisestä.

Vesa-Matti Loirista sanottua

  • "Vesa-Matti Loiri oli runkkaamassa Silentin keittiössä." ~SilliS. Konteksti löytyy, mutta sitä ei tarvita.


Esimerkkejä videoista

KRIKIN KAJA PÖHÖ MARATOONI Lylrics05:53

KRIKIN KAJA PÖHÖ MARATOONI Lylrics

Vesa-Matti Loiri - Hyvää puuta04:59

Vesa-Matti Loiri - Hyvää puuta

PikkuPaska - Semihyvää puuta01:12

PikkuPaska - Semihyvää puuta

Nasse Setä Can Can01:44

Nasse Setä Can Can

Lue lisää

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.