FANDOM


Kulunut vuosi 2013 on ollut minulle, kuten myös Jutalle, varsin tapahtumarikas. Jo vuosien ajan olemme saaneet nauttia paskistien toinen toistaan kierommista ja levottomammista videoista. Punastellen olemme seuranneet, millaisiin tilanteisiin oikein meidät videoillanne saatte. Meillä on ollut suorastaan hulvattoman hauskaa. Erityisesti P3ntin video "Hyvää olutta Klaus!" saa minussa yhä edelleen aikaan suorastaan euforisen tunteen! Minulla taitaa olla fetissi sinun videoihisi meistä...

Vuosien hiljaisuuden jälkeen päätimme kokeilla jäätä ja pyöräyttää ihan omat videomme! Voi kuinka niiden tekeminen oli hauskaa! Vaikka pätkien laatu onkin kyseenalainen, nautimme joka sekunnista. Tästä suuret kiitokset kuuluvat PeeCeelle ja Pintelle, jotka neuvoivat meitä, kahta uusavutonta naista, tietokoneen käytössä.

Kuuman kesän huumaamina aloimme heti työstämään toista videota, jonka idea oli kypsynyt ensimmäisiä videoitamme viimeistellessä. Tarkoitus oli toteuttaa yhteisvideo. Intoa puhkuen keskustelimme asiasta PeeCeen ja Pinten kanssa. He jakoivat ammattimaisia neuvojaan ja mielipiteitään, mistä oli meille suuri apu. Näin jälkeenpäin ihmettelen, miten heidän hermonsa mahtoivat oikein kestää toinen toistaan tyhmempiä kysymyksiämme. Järkytyksemme oli kuitenkin suuri, kun PeeCee julkaisi oman videonsa samalla nimellä, samalla juonella ja osittain samalla materiaalilla! Video on paljon kehujakin saanut "Kun kielitaito ei riitä ". Tämä tuli meille täysin puun takaa. Emme osanneet kuvitellakaan, että yksi idoleistamme käyttäisi meitä näin röyhkeästi hyväkseen! Ei, hän ei käyttänyt ideaamme inspiraation lähteena, vaan kylmän viileästi varasti sen meiltä.

Päätimme vaieta asiasta, sillä emme halunneet lähteä soitellen sotaan heti uramme alussa. Jouduimme kuitenkin jättämään videomme kesken ja aloittamaan alusta. Aloitin uudessa työpaikassa syksyllä ja videoiden työstäminen jäi taka-alalle, minkä vuoksi Myyn pylly hyllyi hyllylläni kuukausikaupalla. Olin kuitenkin suhteellisen tyytyväinen lopputulokseen, vaikka siitä puuttuukin vielä se jokin, jota yhä etsin. Syksyn edetessä sain kuulla kaikenlaista kummallista! En vieläkään tiedä mitä kaikkea minusta ja Jutasta on selkämme takana puhuttu, mutta mainettamme on kuulemma yritetty loata perättömillä jutuilla ja väitteillä. Minua on kuulemma syytetty muun muassa stalkkaamisesta ja kiusaamisesta. Minua ja Juttaa väitettiin yhdeksi samaksi henkilöksi. Joku halusi tehdä selväksi, että emme ole tervetulleita. Hetken asiaa selviteltyäni sain selville, että tämänkin jupakan takana oli PeeCee. Pystyimme jotenkin sulattamaan varkauden, mutta kun yhtälöön lisätään perättömät puheet on pinnani kypsä.

En tiedä syytä PeeCeen käytökseen. En millään saa päähäni miksi hän käyttäytyy niin kuin käyttäytyy. Mitä pahaa olemme oikein tehneet? Jos tässä jotakuta on kaltoin kohdeltu, niin meitä.

Hyvää uutta vuotta!

http://bit.ly/122of3Q , http://bit.ly/ZRZUxthttp://bit.ly/10SY4uQ , http://bit.ly/1dpibWN (kesken)

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.