FANDOM


Olipa kerran vesimeloni. Eräänä kauniina päivänä hän kyllästyi kyllästyttävään elämäänsä ja päätti yrittää itsemurhaa. Se ei kuitenkaan ollut niin helppoa kuin hän oli ajatellut. Tai miten hän pystyi ajattelemaan? Eiväthän vesimelonit ajattele. Vai ajattelevatko?

Ehkä. Joka tapauksessa, tämä vesimeloni käveli - siis mitä, käveli? Eiväthän vesimelonit voi kävellä! Oletetaan, että tämä kyseinen vesimeloni elikin imaginäärisessä universumissa, jossa vesimelonien on mahdollista kävellä ja ajatella rationaalisesti.

Vesimeloni käveli sekatavarakauppaan ostamaan köyttä. Mutta miksi? Eiväthän vesimelonit voi hirttää itseään!

Niinpä vesimeloni ei ostanutkaan köyttä. Hän itse asiassa ohitti sekatavarakaupan ja käveli suoraan asekauppaan. Käteensopiva (hih) yksilö löytyi helposti, ja vesimeloni käveli kaupasta tyytyväisenä ulos. Hän oli itse asiassa niin tyytyväinen, että päättikin elämän olevan elämisen arvoista, eikä enää koskaan yrittänyt itsemurhaa.

Loppu.

Ttar watermelon 01 v launch

Tämän tarinan päähenkilö. Tai hänen kaksoisolentonsa. Mistä me voimme tietää.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.