FANDOM


 Tämä artikkeli on osittaissuojattu.


UltimateKrapula
373129 475346349147464 1287031185 n
Töppö.
Tiedot
Ensimmäinen puuppi: SinäTuubaPaska - Ismo Laitela Pelaa Mariota
Aloitusvuosi: 2009
Linkit
Pääkanava(t): UltimateKrapula
Alttikanava(t): ThePurilainen (Poistettu)
UlttiksenPelailut
KneesBandaged
Ydin Pommi
fusionblyUltimateKrapula eli Ulttis, tätä ennen tunnettu nimillä ThePurilainen ja GhettoStarism, on puuppaaja. Hän on tehnyt useavuotisen uransa aikana reilun kourallisen viihdyttäviä paskoja, mutta hän on siltikin ollut jo pitkään kovin epäaktiivinen puuppirintamalla.

Historia

Vuoden 2009 alussa Ulttis loi ThePurilainen-nimisen tilin YouTubeen ja alkoi tehdä Windows Movie Makerilla paskaa kyseiselle tilille. Hän käytti tuolloin apuna myös Paintia ja Pivot Stickfigure Animatoria. Myöhemmin hän siirtyi käyttämään Sony Vegasin versiota 8.

Aikaa kului ja tilille kertyi varoituksia, jotka tulivat seurauksena Ulttiksen muumipuupeista. Tästä johtuen hän antoi kanavan vain olla ja teki uuden kanava nimeltä GhettoStarism. Tilaajia kertyi lisää ja jopa hänen koulussaan ihmiset kyselivät, että "teitkö sä sen NES-Retku YPTMV:n?". Ajan kanssa tilanne kehittyi siihen suuntaan, että Ulttis itse ajatteli, että "voi vittu mut tiedetään oikeessa elämässä, kohta mua pilkataan". Tämä ja hänen kiireensä muiden asioiden kanssa lopulta aiheuttivat sen, että hän jokusen viikon miettimisen jälkeen sulki GhettoStarism-tilinsä. Myöhemmin hän kuitenkin tuli siihen tulokseen, että näin ei olisi pitänyt tehdä ja halusi kuitenkin jatkaa puuppaamista, päätyen taas kerran tekemään uuden tilin, tällä kertaa tilin nimeltä UltimateKrapula. Niinpä hän palasi taas tekemään puuppia ja siinä ohella myös ilmoitti muutamille puuppaajille olevansa GhettoStarism.

Vuoden 2011 lopussa hän pelasi melkoisen mielenkiintoisen tennisottelun RASVAKEITINv23:n kanssa. Kyseinen tekele löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Tyyli

Ulttis on tunnettu eritoten kyvyistään maskata varsin näyttävästi ja näitä hänen hienoja maskauksiaan nähdäänkin yleensä jokaisessa puupissa. Maskauksen ohella hänen videoissaan on paljon muutakin visuaalista vitsailua sekä runsasta korvaraikausten käyttöä, erityisesti Hessu Hopon kuuluisaa lausahdusta "Huomenta Poika". Myös Scotchin 80-luvulla julkaistun kappaleen Disco Band chiptune-versio esiintyy hyvin useissa hänen uudemmista puupeistaan.

Lausahduksia

  • "Myykeleitä"
  • "Phillu!"
  • "HOMOJA!"
  • "Luuliks tää muslimiämmä, että mä oon joku lava kaljaa jossain Lidlissä ja koetti pölliä mut sen hameen alle..."

Esimerkkejä videoista

SinäTuubaPaska - Kultainto Pillu syö Design-huumeella täytetyn mädäntyneen omenan00:50

SinäTuubaPaska - Kultainto Pillu syö Design-huumeella täytetyn mädäntyneen omenan

SinäTuubaPaska - Kaapon pää on puoliksi isoäidin kivestä01:02

SinäTuubaPaska - Kaapon pää on puoliksi isoäidin kivestä

Göstä ja Väiski tallautuvat kuoliaiksi pororaveissa02:51

Göstä ja Väiski tallautuvat kuoliaiksi pororaveissa

SinäTuubaPaska - Jasminen löytää harjalleen puuttuvan varren01:05

SinäTuubaPaska - Jasminen löytää harjalleen puuttuvan varren

SinäTuubaPaska - Olivian syntymäpäivä02:10

SinäTuubaPaska - Olivian syntymäpäivä

SinäTuubaPaska - Perhosen natiseva vaatetus02:00

SinäTuubaPaska - Perhosen natiseva vaatetus


Linkit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.