FANDOM


 Tämä artikkeli on osittaissuojattu.
2478005-1065540234-Stola

Stolas, Helvetin prinssi.

Stolas on yksi Helvetin prinsseistä, joka komentaa kahtakymmentäkuutta demonilegioonaa, opettaa astronomiaa ja tietoutta myrkyllisistä kasveista, rohdoksista ja jalokivistä. Hänet tunnetaan myös nimillä Stolos ja Solas. Hänet kuvataan joko pitkäjalkaisena ja kruunupäisenä pöllönä, korppina tai miehenä.


Stolasin ilmestyminen STP-piireihin

Transparentti stolas

Stolas ilman taustaa.

Eräänä kauniina päivänä nimeltämainitsematon ultimaattisen krapulainen aasi huomasi, että hänen isoa subbaajamäärää ylistävään sanaleikkivideoonsa oli kommentoitu sana "stolas". Hän meinasi poistaa kyseisen kommentin miettimättä sitä enempää, mutta tässä välissä eräs nimeltämainitsematon urpompi poliitikko tuli väliin ja googletti sanan, huomaten, että kyseinen sana sattui olemaan Helvetin prinssi Stolasin nimi. Koko puuppichatin väki riemuitsi ja juhli, nauttien Stolasin ihanasta läsnäolosta pienessä puuppiyhteisössään.

Sittemmin Stolas ilmestyi ensimmäisen kerran SinäTuubaPaskassa, kurkkien uteliaana useasta piilosta, katsellen mitä puupin henkilöille tapahtuu.

Stolasista sanottua


Stolasia videomuodossa

Hyvää olutta Klaus!02:14

Hyvää olutta Klaus!

SINÄTUUBAPASKA - Anonyymi virtahepo sanoo ka -kka d10:57

SINÄTUUBAPASKA - Anonyymi virtahepo sanoo ka -kka d

The 1st Sermon00:57

The 1st Sermon
Linkit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.