FANDOMsinätuuba paska
Photo (1)
sinätuuba paskan YouTube-profiilikuva (2/2017)
Tiedot
Ensimmäinen puuppi: Sinätuubapaska - nalle puh raiskaa kaikki puolen metrin metsässä ja paskoo kohti otsonia
Aloitusvuosi: 2015
Linkit
Pääkanava(t): sinätuuba paska
Alttikanava(t): Ei oleSinätuuba paska on vuoden 2015 heinäkuussa aloittanut puuppaaja. Hänen välinpitämätön asenteensa ja kärjistetyn parodian käyttäminen puupeissaan jakaa puuppiyhteisön kahtia, mutta kyseessä on joka tapauksessa yksi nyky-STP:n puhutuimmista nimistä.

HistoriaMuokkaa

Sinätuuban ensimmäiset videot ja kommentit saivat monet pohtimaan, onko kyseessä vain huomiota kerjäävä trollikanava. St p:tä pidetään kuitenkin yleisen mielipiteen mukaan ainoastaan hieman sekopäisenä, mutta loppujen lopuksi harmittomana henkilönä. Hän alkoi saamaan vuoden 2016 puolella huomiota esimerkiksi listasijoitusten muodossa, sijoittuen saman vuoden syyskuussa jopa ensimmäiselle sijalle ja rikkoen vuoden lopussa myös 100 tilaajan rajan.

TyyliMuokkaa

Sinätuuba tunnetaan STP:ssä viime vuosina yleistyneen parodian suurimpana edistäjänä yhdessä elmerin nurkan kanssa. Videoiden laatu ja tyyli vaihtelee lähes jokaisella videolla, mutta vaikutteita on havaittavissa mm. thedestoyer699:n ja sofataguyn ismoremixeistä. Lempipaskaajansa hän on maininnut kuitenkin olevan Urpoliitikko1.

LausahduksiaMuokkaa

  • "mölä"
  • "huono"
  • "naurutaso: vitu paska"
  • "Se Sannoo Paskanhomo,Jos Oikein Korvaa Höristät Kohdas 0:24"
    -sinätuuba servaa kaljapullonhengen tämän kyseenalaistettua st p:n videon hauskuuden.
  • "What"
  • "Thanks☺"
  • "Zii"

Linkit Muokkaa

Esimerkkejä videoista Muokkaa

Palliremix 201701:04

Palliremix 2017

Sampopappa ja palli puikulat01:11

Sampopappa ja palli puikulat

Stp - poropeukalo03:46

Stp - poropeukalo

Mummopappa ja mummon alheimer paskaa12:03

Mummopappa ja mummon alheimer paskaa.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.