FANDOM


 Tämä artikkeli on osittaissuojattu.
Roskiskirnu90

Thumbnail Roskiskirnun videosta "PikkuPaska - Terveisiä Munalasta".

Roskiskirnu90 oli vuosina 2008-2009 toiminut puuppaaja. Hänellä oli muutamia sijoituksia SinaTuubaErtsu:n Top 10 listoilla.

Historia

Huhujen mukaan hän oli ensimmäinen puuppaaja, joka käytti monimutkaista sanamiksausta[1] "Valitse muna"-mainosklipistä tekemässään PikkuPaskassa vuoden 2009 alkupuolella. Videon jälkeen sanamiksauksen suosio räjähti STP:n tekijöiden keskuudessa[2]. Roskiskirnu90 sai useita tekijänoikeusvaroituksia ja joutui kanavan poistamisen kohteeksi johtuen Muumi-aiheisista paskoistaan. Hän on tehnyt myös muutamia Salkkariremixejä, joista suosituimpia olivat Harry Laitela ja salaisuuksien takahuone sarja. Lopetettuaan alkuperäisen YouTube-tilinsä käytön hän jatkoi jonkin aikaa MrHenkkari666-käyttäjänimellä. Hänen taitotasonsa ja kiinnostuksensa ei kuitenkaan pysynyt uusien tekijöiden rinnalla, joka johti videoiden teon lopettamiseen. Kaikki hänen videonsa ovat toistaiseksi kadonneet YouTubesta.

Roskiskirnu90:stä sanottua

  • "Mitä vittua nyt oikeesti tää artikkeli?" ~p3ntavus
  • "MrHermanni666" ~SinaTuubaErtsu käyttäjän lopetettua STP:n teon.

Esimerkkejä videoista

STP - Hattujäbä ja JPG ryöstävät siwasta margariinipaketin01:36

STP - Hattujäbä ja JPG ryöstävät siwasta margariinipaketin

Jorma ja station square00:25

Jorma ja station square

Linkit

Lähteet

  1. Tosin kyseisille huhuille tai väitteille ei ole mitään perustavan laatuisia todisteita olemassakaan.
  2. Tämänkin "tiedon" totuuspohja on hyvin hatara.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.