FANDOM


 Tämä artikkeli on osittaissuojattu.
Stplogo.1

Qw3rtiumin aikaansaannoksiin kuuluu tämä melkeinpä viralliseksi muodostunut SinäTuubaPaska-logo.

Qw3rtium on eräs mieleenpainuvimmista nimistä STP-piirien keskuudessa. Hän kuului yhdessä Skilpparin ja Sekturin kanssa vuonna 2009 aktiivisesti toimineihin paskisteihin, jotka katosivat SinäTuubaPaskan parista vuoden 2010 keväällä.

Qw3rtiumin tili jäädytettiin tekijänoikeusrikkomusten vuoksi alkuvuodesta 2010, eikä hän enää sittemmin tehnyt paluuta puuppaamiseen.

Triviaa

Pirkasta tehtiin piriversio

Uutinen Markkinointi&Mainonta -sivustolla.

  • Qw3rtium on luonut mm. yhden STP-intron.
  • Hän on myös aiheuttanut melkoisesti mediahämminkiä videollaan Pirkan piireissä pyörii piri, joka lopulta poistettiin tuubasta. Hän julkaisi tämä Pirkan uuden "Minä tykkään" -kampanjan mainosvideosta tehdyn remixin vuonna 2009. Kyseinen video saavutti suurta suosiota katsojien keskuudessa, mutta Pirkan omistava Kesko ei tästä tykännyt ollenkaan ja vaatikin YouTubea poistamaan kyseisen videon.
  • Puuppaamisen lisäksi Qw3rtium harrasti myös Salkkariremixien tekemistä. Osa näistä tekeleistä on edelleen olemassa täällä.


Esimerkkejä videoista

【レッドゾーン】 TURKU ZONE (Qw3rtium)01:49

【レッドゾーン】 TURKU ZONE (Qw3rtium)

ナイト・オブ・【STP】(Qw3rtium)01:40

ナイト・オブ・【STP】(Qw3rtium)

STP-Intro (Qw3rtium)00:11

STP-Intro (Qw3rtium)

Feeniks-linnun surkea tarina00:52

Feeniks-linnun surkea tarina

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.