FANDOM


 Tämä artikkeli on osittaissuojattu.
Anthro bulge lying mouse pikachu pixiv pokémon smile solo undies ライル

Seksikäs pikachu omassa elementissään.

Pikachu on keltainen sähkörotta. Voidaan joskus vahingossa sekoittaa p3ntavukseen. Jopa kymmenvuotias kakara voi omistaa sellaisen tässä ihanan ihmeellisessä pokémonien asuttamassa maailmassa. Ne ovat myös varsin seksikkäitä, kuten ohessa oleva kuva kertoo.

Pikachun pienempi muoto on Pichu, joka kehittyy Pikachuksi kun se on tarpeeksi onnellinen ja ystävällinen omistajansa kanssa. Vaikka se ei ketään kiinnostakaan, koska Pichut ovat tunnetusti turhia ja ärsyttäviä.

Asian laita on toki ihan toinen kun puhutaan Pikachun isommasta muodosta. Tämä kaikkia kiihottava isompi ja paljon Pichua mielenkiintoisempi muoto, Raichu, saadaan aikaiseksi Sähkökivesten avulla. Tosin Pokémon Yellowissa, tämä ei ole mahdollista alussa saadun Pikachun kanssa, mutta on mahdollista mikäli Pikachu on saatu jostain muusta pelin versioista kuin Yellow-versiosta.

Triviaa

  • Vaikka sitä ei mitenkään uskoisi niin p3ntavus kyllä ehdottomasti haluaisi vähän sitä pikachun lörppökikkeliä.

Keltaisia pörhelöitä videomuodossa

Awesome Series - PokeAwesome - Just a Pokemon Battle02:38

Awesome Series - PokeAwesome - Just a Pokemon Battle

Pikachu03:17

Pikachu

Circuit Bent Pikachu Talking Calculator by freeform delusion06:10

Circuit Bent Pikachu Talking Calculator by freeform delusion

SÄHKÖVIRTAPIIRILEIKKI02:56

SÄHKÖVIRTAPIIRILEIKKI.pikätshu
Luettelo Pikachuista

Lue lisää

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.