FANDOM


 Tämä artikkeli on osittaissuojattu.


PerseGeeli
Mielentilaakuvaavakuva
No en vittu tiiä.
Tiedot
Ensimmäinen puuppi: SöpöPikkuPaska - Vesku saa äänenmurroksen eläkeiässä
Aloitusvuosi: 2014
Linkit
Pääkanava(t): Persegeeli
Alttikanava(t): Ei olePerseGeeli on yhteisomistuksessa oleva puuppeihin keskittyvä YouTube-kanava. Kanavan perustivat kaksi idioottia suomalaista, TheSaukki800 (tuttavallisemmin Saukki) ja CrazyCrafthkl (tuttavallisemmin Crazy).

Historia

22. helmikuuta 2014 perustettiin PerseGeeli-kanava, jonka nimi keksittiin kokiksen ja suklaan vaikutuksen alaisena. Kanavan ensimmäinen puuppi, Saukin julkaisema SöpöPikkuPaska - Vesku saa äänenmurroksen eläkeiässä ilmestyi samana päivänä. Tämä puuppi oli tasoltaan keskinkertainen, ja se tehtiin lähinnä testailumielessä. Laadun odotetaan kuitenkin nousevan. Crazy ja Saukki ovat tällä hetkellä tehneet lisäksi yhden Nalle Puh -yhteispuupin.

Tyyli

Saukin tyylille on ominaista runsas (ja ehkä jopa liiallinen) pitch shiftin käyttö ja Ukko-Nooan miksaaminen. Crazy taas panostaa räikeisiin visuaaleihin. Kummatkin käyttävät myös korvaraiskausta.

Triviaa

  • Saukki rakastaa pölynimureilla soitettuja kappaleita ja tekee niitä myös itse.
  • Crazylla on jonkinlainen fobia Ukko-Nooaa kohtaan.

Esimerkkejä videoista

SöpöPikkuPaska - Vesku saa äänenmurroksen eläkeiässä01:28

SöpöPikkuPaska - Vesku saa äänenmurroksen eläkeiässä

Saukki vihaa videossa esiintyvää kappaletta.Linkit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.