FANDOM


 Tämä artikkeli on osittaissuojattu.
Pee

Ihka ensimmäisen P-Studion logo.

P-Studio on puolivuosittain (tai ainakin sinne päin) moodemisi piuhojen kautta suoraan sydämeesi mönkivä, hill-lit-tömän päräyttävä ajankohtaisviihdetalkshow. Kerta toisensa jälkeen tämä viihteellinen asiaohjelma on pureutunut SinäTuubaPaska-ilmiöön pohjaa syvemmältä.

Luettelo P-Studiossa vierailleista henkilöistä

Vuosien varrella P-Studiota on ollut tähdittämässä erityisesti muutama kulmakivi, mutta tämän ohella myös lukuisia enemmän tai vähemmän vierailevia henkilöitä, jotka eivät välttämättä ole olleet edes puuppaajia.

#1 P-Studio

Ihka ensimmäisen P-Studion juontajina toimivat Turbopora, RASVAKEITINv23, MammaSomari, LesPiikheru, Viiksiministeri, Jaketele sekä loppuillasta myös LordIban.

Striimi pidettiin perjantaina 4.2.2011 ja se kesti noin seitsemän tuntia.

P-Studion parhaita paloja

P-Studion parhaita paloja

Ensimmäisen P-Studion vähiten kusiset hetket.

Muumilaakson sekakäyttöpingis

Muumilaakson sekakäyttöpingis

Eittämättä mieleenpainuvin ensimmäisen P-Studion anti.
#2 P-Studio

12326581957

Tyypillinen reaktio kysymykseen kolmannesta toisesta P-Studiosta.

26.2.2011 pidetystä toisesta P-Studiosta ei puhuta. Ei koskaan.

...mutta kuvamateriaalia on silti nähtävillä täällä ja täällä.

#3 P-Studio

Pstudio vanha

Jos meidän tekninen tiimimme ei väärin muista, niin tämä on kolmannen P-Studion logo.

12.3.2011 pidetystä kolmannestakaan P-Studiosta ei näemmä kovin innokkaasti puhuta, mutta siitäkin on olemassa liikkuvaa kuvaa täällä, täällä ja täällä.
#4 P-Studio

Pstudio

Oletettavasti P-Studion lähetyksestä napattu kuvakaappaus. Ei näistä perunalla kuvatuista koskaan tiedä.

Neljäs P-Studio lähetettiin suorana Varkauden Alkosta 9.9.2011. Ruudun täyttivät hervottoman läskeillä kehoillaan sellaiset miehet kuin Rasvis, apariver ja p3ntavus. Jostain rakosesta saattoivat myös Turbopora ja LesPiikheru hyvällä tsägällä mahtua kurkkimaan, mutta tämä on vain arvailua. Tämän ohella mukana pyörivät myös kaukaisessa Narnian maassa majailevat Bloodis ja Fiffe, joita ei oltu paikan päälle Varkauden Alkoon kutsuttu. Olkoonkin, että alaikäisillä ei ole Alkoon muutenkaan asiaa - edes kutsulla.

#5 P-Studio

2.12.2011 järjestettyyn viidenteen P-Studioon osaa ottivat Bloodis, apariver, LesPiikheru, sanemurzu, UltimateKrapula, Turbopora, RASVAKEITINv23 ja PerunaCommando.

#6 P-Studio

17.12.2011 järjestettiin jälleen kerran uusi P-Studio, joka ei poikennut merkittävästi kaksi viikkoa aiemmin järjestetystä P-Studiosta.

#7 P-Studio

3.7.2012 oli aika seitsemännen P-Studion. Mukana menossa Turbopora, RASVAKEITINv23, DasSilliMax, PerunaCommando, p3ntavus, UltimateKrapula, Bloodis, sanemurzu, apariver, Jaketele, Urpoliitikko1 ja vierailevana tähtenä jubduk.

#8 P-Studio

25.1.2013 striimattiin kahdeksas P-Studio. Illan tähtinä loistivat sanemurzu, p3ntavus, DasSilliMax, UltimateKrapula, Urpoliitikko1, jubduk, Turbopora, Bloodis, RASVAKEITINv23, Fiffenaattori, RazQ35 ja Jaketele. Tämän lisäksi salaperäisinä vieraina häröilivät alkoholi ja SinaTuubaErtsu.

Aluksi striimin sisältö oli jopa asiallinen ja hyviä kysymyksiäkin esitettiin, mutta sittemmin striimin sisältö meni loppupuolella huomattavasti ohi aiheen, mikä ei tietenkään yllättänyt ketään.

#9 P-Studio

4af3dd77-4114-cddf-be64-dc9439e6fece-banner

P-Studio One

Wololo

Striimin chatissa oli hurjaa menoa.

1.6.2013 pidettiin huikea hieman yli kuusi tuntia kestänyt P-Studio One, jossa oli valtava määrä heppuja mukana. Paikalla olivat ainakin RASVAKEITINv23, Bloodis, sanemurzu, p3ntavus, PerunaCommando, UltimateKrapula, DasSilliMax, MammaSomari, Jaketele, SuburbanCelestia, ÄXXÄ, RazQ35, Urpoliitikko1 ja tietenkin alkoholi, joka tällä kertaa oli jopa ihan puheluunkin asti päässyt.

Tällä kertaa ohjelmistossa olivat esim. katsojien kysymykset, jotka aiheuttivat melkoisen mielenkiintoisia ja pitkiä keskusteluja sekä Urpiksen kokoama puuppiaiheinen tietovisa, jonka voittajalle RazQ oli lupautunut hankkimaan palkinnoksi Steamista pelin. Kyseisen visan voitti p3ntavus.

#10 P-Studio

Puhelussaporukkaa

Paljon ihmiseitä.

25.10.2013 juhlistettiin jo kymmenettä P-Studiota viiden ja puolen tunnin mittaisessa striimissä. Tähän hulluuteen otti osaa ennätyksellinen määrä puuppaajia: RazQ35, SeSmokki, p3ntavus, Porscu, sanemurzu, Urpoliitikko1, SuburbanCelestia, ÄXXÄ, jubduk, Bloodis, Turbopora, PerunaCommando, RASVAKEITINv23, TheJeppu, apariver, ManiacMoomin, Vaxeri, UltimateKrapula, MammaSomari ja hetken ajan myös DasSilliMax.

Kuten edellisessäkin P-Studiossa, pääosan varastivat katsojien kysymykset ja niistä liikkeellelähteneet keskustelut sekä Urpiksen puuppitietovisa, jonka voitti - kaikkien suureksi hämmästykseksi - p3ntavus.

#11 P-Studio

Koalastudio

Koalastudio 10.5

8.-9.2.2014 rikottiin ennätyksiä monellakin tapaa huikeassa paska(njauhanta)striimissä, joka kulki nimellä P-Studio 10.5, koska se pidettiin suhteellisen lyhyellä varoitusajalla ja muutama merkittävä paskisti loisti poissaolollaan. Varsinainen lähetys kesti kuitenkin kauemmin kuin koskaan aiemmin: huikean hienot 7 tuntia ja 40 minuuttia. Striimin hostasi tavanomaisesta poiketen sanemurzu.

Striimi koostui pääasiassa koalakarhuista[1], katsojien esittämiin kysymyksiin vastaamisesta sekä aiheeseen liittyneestä ja liittymättömästä tarinoinnista. Mukana olivat tarinoimassa sanemurzu, Anna Jokela, TheJeppu, Porscu, MammaSomari, Vaxeri, SeSmokki, p3ntavus, ÄXXÄ, ManiacMoomin, PerunaCommando, SuburbanCelestia, RazQ35, NanosoftRussia, Bloodis ja Urpoliitikko1.

#12 P-Studio

Yli vuoden kestänyt tauko P-Studioista rikottiin 4.6.2015 "Viimeisellä" P-Studiolla eli Corgistudiolla. Tämä P-Studio poikkesi aikaisemmista siten, että se hostattiin Youtubessa Sanemurzun kanavalla. P-Studioiden pituusennätys rikottiin jälleen huimalla 10 tunnin ja 22 minuutin striimillä.

Enemmän tai vähemmän läsnä olivat Bloodis, Caba, Pentti, Peecee, Quadronnn, Jaketele, Porscu, Jeppu, Rasvis, Spuge, RazQ, Puuppamies, Vaxeri, Mr. Bernhard, Urpoliitikko ja ÄXXÄ.

P-Studiosta sanottua

  • [14.10.2013 14:52:09] Jæk: siis kyl puuppaajalla pitää ny olla hyvii videoit/jotai sensee tästä communitystä/chatin approovaama persoonallisuus jos se haluu johonki p-vitun-studioon tulla
  • "p-studio = niinku kuuntelis 14 sanea samaanaikaan" -Fucksy
  • "Tääl on vitun vaikeeta saada puheenvuoroo kun on ainoo selvinpäin" ~Spuge

Linkit

Lähteet

  1. Eli toisin sanoen puuppaajista, jotka olivat maskeeranneet itsensä koalakarhuiksi.