FANDOM


 Tämä artikkeli on osittaissuojattu.
Notredamenkellonsoittaja

Notre Damen kellonsoittaja

Tyypillinen reaktio

Tyypillinen reaktio elokuvan näkemisen jälkeen.

Notre Damen kellonsoittaja on Disneyn vuonna 1996 julkaisema animaatioelokuva. Elokuva perustuu Victor Hugon kirjaan Pariisin Notre-Dame, mutta koska kyseessä on Disneyn koko perheelle suunnattu elokuva, on alkuperäisteos kaukana tästä jokseenkin pehmeästä visiosta. Kaikesta huolimatta se on siltikin saanut ihmismieliä järkkymään, kuten tuolla hieman alempana oikealla oleva kuva osoittaa.

Elokuva on pyörinyt entisaikoina melko runsaasti puuppaajien soossina ja siitä onkin myös tehty yksi huomattavan pitkäkin "klassikkopuuppi".

Hahmot

Quasimodo

Quasimodo on oikeasti aika kaunis.

Quasimodo

Quasimodon pitäisi huhujen mukaan olla niin ruma, ettei häntä kehtaa kansan eteen tuoda näytille ollenkaan. Tosin kuten oheisesta kuvasta näkyy niin eihän tämä missään nimessä voi pitää paikkaansa, katsokaa nyt perkele noita komeita kutreja. Oih, mikä mies.

Hänet saatetaan melkoisen mahtavasti hulmuavan tukkansan ohella tuntea myös sellaisesta suhteellisen vähäpätöisestä työstä, Notre Damen katedraalin kellojen soittamisesta, mutta tämä on varsin tylsä fakta.


Esmeralda

Esmeralda on aina ollut varsin kiintynyt eläimiin.

Esmeralda

Esmeralda on nuori ja kuvankaunis mustalaistyttö, jonka hameen alle tahtoisi varmaan yksi jos toinenkin pariisilainen mies, nainen taikka vuohi. Tosin voi hyvinkin olla, että sieltä hameen alta löytyy pelkästään niitä vuohia taikka mitä tahansa muita eläinkunnan edustajia kuin ihmisiä, onhan Esmeralda varsin innokas tekemään täysin siveellistä ja viatonta tuttavuutta jos jonkinlaisten eläinten kanssa.Disney villain lions frollo by rinkusu001-d548pcg

Sisimmässään Frollo on aina tiennyt olevansa leijona.

Claude Frollo

Claude Frollo on pariisilainen tuomari, jolla on kuuma suhde tiukka side Jumalaan ja Notredamen katedraaliin. Hän pelasti ilkeiltä mustalaisilta vauvan ja kasvatti sen kellotornissa turvassa julmilta pariisilaisilta. Frollo ei valitettavasti ole saanut suurista urotöistään Nobelin rauhanpalkintoa.

Erityisesti MrFoxzet on tykännyt ylikäyttää käyttää Frolloa videoissaan.


Djali

Djali tahtoisi vain vähän vuohirakkautta.

Djali

Bää bää bää-ää, bääbää bää. Bää bää, bää bää bäää bää-ä bää. Bääbää bääbää bää, bää bää bäää bäääääää bää-ä bääbää. Bää bää bäääbää bääbää bää-ä bää bää bää-ää, bää bää bää-ää bää-ä.

Bää bää bääbää Bää bää-ä bää.Esimerkkejä videoista

STP - Turunlinnan sellisti ei ole hänen tyyppiään09:28

STP - Turunlinnan sellisti ei ole hänen tyyppiään

STP - Notre Dame on oikea synninpesä02:42

STP - Notre Dame on oikea synninpesä

SinäTuubaPaska - Katsaus Frollon elämään01:34

SinäTuubaPaska - Katsaus Frollon elämään

SinäTuubaPaska Mein silmät polttavat Frollon elintä katseellaan02:08

SinäTuubaPaska Mein silmät polttavat Frollon elintä katseellaan

SinäTuubaPaska Frollo tippuu suonsilmään01:32

SinäTuubaPaska Frollo tippuu suonsilmään

SinäTuubaPaska Frollo kääntyy ateistiksi ja juo paahtoleipää02:03

SinäTuubaPaska Frollo kääntyy ateistiksi ja juo paahtoleipää

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.