Fandom

SinäTuubaPaska Wiki

MrPhantaze

343sivua
tässä wikissä
Add New Page
Kommentit3 Share
 Tämä artikkeli on osittaissuojattu.
Phantaze fans channel by mrphantaze-d30gc21

Phantazen profiilikuva, jonka on tehnyt Mylveri.

MrPhantaze on aloitteleva paskisti, joka ensimmäisinä vuosinaan tunnettiin aktiivisena kommentoijana SinäTuubaPaskoissa.

Historia

Phantazen ensimmäinen video oli Doverin pojat, jonka hän halusi upata takaisin, koska video meinasi aiemmin hukkua bittiavaruuteen edesmenneen Mylverin mukana.

Puuppaamisen Phantzu aloitti vuoden 2011 loppupuolella, mutta ensimmäiset videot olivat kuitenkin hänen vähäisen paskomiskokemuksen takia surkeita.

Vuonna 2012 hän julkaisi videon Masa Mainiolla on huono musiikintaju juopporatteihin, johon hän oli edellisiin paskoihin verrattuna tyytyväisempi. Tästä videosta lähtien hän on tehnyt entistä parempia paskoja, mutta on myös välillä tehnyt hieman epäonnistuneempiakin tekeleitä.

Triviaa

Rip blaze finnish version by mrphantaze-d3ivctq

Phantazen taidetta, inspiraationa Arttu Wiskarin kuuluisa kappale Tuntematon potilas.

  • Phantazen kautta-aikojen lempihahmo on Blaze the Cat, joka on esiintynyt myös hänen kommenteissaan ja muiden videoissa. Hän yrittikin järjestää Blaze-kollaasin, mutta se osoittautui emämunaukseksi. Edesmennyt Mikropiiri100 halusi tähän kollaasiin mukaan tehden lopulta tennisvideon nimeltä Siiliä väritettiin punaisella maalilla. Tästä videosta lähtien joissakin tennisvideoissa on vilahtanut Blaze, oli se sitten Phantazen takia tai ei.Esimerkkejä videoista

Sinäputkikakka Juustovoileipä järjestää jouluiset papukekkerit02:19

Sinäputkikakka Juustovoileipä järjestää jouluiset papukekkerit

SInäputkikakka Pärisevä stylisti ryöstää inttitohtorin mestariteoksen01:52

SInäputkikakka Pärisevä stylisti ryöstää inttitohtorin mestariteoksen

Masalla on huono musiikintaju juopporatteihin01:41

Masalla on huono musiikintaju juopporatteihin

Linkit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.