FANDOM


 Tämä artikkeli on osittaissuojattu.


LeonardoDaPicasso
Leonardodapicasso
Prrkl.
Tiedot
Ensimmäinen puuppi: Sinätuubapaska - Leikkeleihinne
Aloitusvuosi: 2013
Linkit
Pääkanava(t): LeonardoDaPicasso
Alttikanava(t): Ei oleLeonardoDaPicasso on vuonna 2013 aloittanut puuppaaja, joka on näin uransa alkuvaiheilla kunnostautunut tekemällä jokseenkin perinteistä puuppia erittäin perinteisestä soossista eli muumeista.

Historia

LeonardoDaPicasso loi YouTube-kanavansa 11.7.2013 julkaisten samana päivänä myös ensimmäisen paskansa. Hän on sittemmin kerännyt kanavalleen lähes 30 tilaajaa.

Tyyli

LeonardoDaPicasson tyylistä löytyy suhteellisen runsaasti sitä vanhaa tuttua sanamiksausta ja siinä ohella mm. paljon visuaalisia vitsejä ja muita visuaalisia tehokeinoja, kuitenkaan sisältämättä lähes ollenkaan edes kevyttä efektiraiskausta. Hänen videoistaan voisi myös päätellä hänen ottaneen inspiraatiota etenkin jubdukin tyylistä, mutta halvaksi kopioksi häntä ei siltikään ole syytä kutsua.

Linkit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.