Fandom

SinäTuubaPaska Wiki

Kalanen

343sivua
tässä wikissä
Add New Page
Kommentit0 Share
Kalanen on nuori aloitteleva puuppaaja joka aloitti puuppaamisen Joulukuussa 2016. Kalanen on tehnyt Puuppeja mm:Muumeista, Kaaposta ja Nalle Puhista! Kalasen erikoisalaa ovat sananmiksaukset mutta siinä hän tarvii vielä harjoitusta! Kalasen videoita ilmestyy aika aktiivisesti, mutta videoiden laatu ja muokkaukset tarvitsevat vielä harjoitusta!


 Lausahduksia Muokkaa

  • "Lähde ennenkuin TaPan Nipsua"
  • "Hirmuinen Hirmu"
SinäTuubaPaska! Muumit! Rölli kuolee, Niisku ei usko silmiään ja Panttterr!04:34

SinäTuubaPaska! Muumit! Rölli kuolee, Niisku ei usko silmiään ja Panttterr!

Historia!
Kalanen

Historia! Muokkaa

Muokkaa

  • Kalanen latasi YouTubeen ensimmäisen "puuppinsa" 2016 jolloin hän kokeili Camtasia Studio 8:aa. Puuppia ei enää löydy Kalasen kanavalta mutta se oli "puuppi" Risto Räppääjä ja Sevillan Saituri elokuvasta.
  • Kalasen pääkanavaa ei ole vielä poistettu (ihme).
  • Kalasen toinen Nalle Puh puuppi oli huomattavasti parempi kuine ensimmäinen, mutta sitäkään ei enää löydy YouTubesta, Kalanen on poistanut sen itse!
  • Kalanen käytti ensimmäisten puuppien tekemiseen Camtasia Studio:ta ja Sony Vegas Pro 14:taa, nykyään Kalanen käyttää Puuppien tekemiseen Sony Vegas Pro 13:taa ja Photoshop C4:ta

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.