FANDOM


 Tämä artikkeli on osittaissuojattu.
Gambinavanha

Kuvasta löytyy alkoholia.

Kännikollaasi on jo useampaankin kertaan järjestetty puuppichatin täysikäisten puuppaajien kollaasi, johon osallistuvat chatin juopot. Kyseisten kollaasien pääpointti on tehdä video kännissä, joten yleensä niihin osallistuminen vaatii alkoholia.

Kollaaseja on tähän mennessä ollut kuusi, joista ensimmäinen on nimetty Pääsiäiseksi, toinen Äitienpäiväksi, kolmas Minna Canthin päiväksi, neljäs Kaatuneiden muistopäiväksi, viides Tuomiosunnuntaiksi, ja kuudes Ahvenanmaan demilitarisoinnin ja neutraloinnin muistopäiväksi .

Kuinka se tapahtuu

Kännikollaasi

Kännikollaasissa on myös tunnelmaa.

Kännikollaasi on yleensä toiminut niin, että osallistujat päättävät toisilleen soosseja joiden yhteispituus on noin 20 minuuttia. Näistä soosseista pitää sitten jokaisen tehdä yhteensä minuutin verran paskaa kännissä, aikaa tähän ollen kaksi tuntia. Jos aika loppuu, minuutista uupuvalle osuudelle tulee tehdä jotain nopeaa filleriä.

Koko puuppaamisen ajan alkoholisoituneet puuppaajat ovat yleensä juuri kollaasia varten luodussa Skype-chatissa puhelussa mölisemässä kuin mitkäkin apinat, puhuen syvimmistä tuntemuksistaan ja ajatuksistaan tai nauraen omalle epäonnistumiselleen.

Osallistuneita puuppaajia

Esimerkkejä videoista

Minna Canthin päivä - Uralin pihluja01:10

Minna Canthin päivä - Uralin pihluja

ÄITIENPÄIVÄ - GOOGLE ON HAKUKONE01:04

ÄITIENPÄIVÄ - GOOGLE ON HAKUKONE

Äitienpäivä - metsuri01:02

Äitienpäivä - metsuri

Äitienpäivä - Kissa01:00

Äitienpäivä - Kissa

Pääsiäinen - COCCKO01:00

Pääsiäinen - COCCKO.wmv on joku hommanjossa öitis on homo"!

Pääsiäinen - Riku voitelee kainalonsa mämmillä01:02

Pääsiäinen - Riku voitelee kainalonsa mämmillä.stp

Mieto kånn1 (muutoneiden kaistopäevä)01:05

Mieto kånn1 (muutoneiden kaistopäevä)

KATUREIDEN MUSTAPÄIVE01:03

KATUREIDEN MUSTAPÄIVE


Lue lisää

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.