FANDOM


 Tämä artikkeli on osittaissuojattu.
9f6748742651631a21837c2ec752b9a8d7dd7c88 full

Jurpo Jarppinen

JurpoJarppinen on tullut tunnetuksi videoistaan, joissa hän etsii tunnetuista peleistä vää-kii-vaal-taaaaa, jotta hän voisi vaatia kyseisille peleille K-18 merkintää. Uhreiksi joutuneisiin peleihin kuuluvat tunnetuimmasta päästä mm. Mega Man, Super Mario Bros. ja Sonic the Hedgehog.

Historia

Jurpo on tehnyt vain yhden SinäTuubaPaskan, joka sijoittui STP Top 10 -listan kymmenennelle sijalle marraskuussa 2009. Puuppi poikkeaa useista muista siten, että se on varsin tarinavetoinen, eikä siinä ole varsinaisesti käytetty soossivideoita.

Hän on sittemmin uppinut myös muita videoita, joiden nimessä esiintyy SinäTuubaPaska-etuliite, mutta nekään videot eivät varsinaisesti kuulu ns. "perinteiseen" luokitukseen siitä mitä SinäTuubaPaska loppujen lopuksi on.

Triviaa

  • Jurpo julkaisee Peliväkivalta -videoidensa lisäksi Kauhutarinoita Takametsästä -sarjaa, jota hän tekee Garry's Mod hiekkalaatikkomodilla. Sarjassa hän yrittää metsästää Teletappeja ja "pistää ne bänniin". Tämän ohella Jurpo julkaisee myös Iltasadun Paikka -nimistä sarjaa, jossa Jurpo kertoo jännittäviä tarinoita.
  • Jurpon katsotuin video on Teletapit osaavat apinoida .
  • Hänellä on n. 4000 tilaajaa.

Esimerkkejä videoista

SinaTuubaPaska - Potkitaan sikainfluenssaa perseelle02:16

SinaTuubaPaska - Potkitaan sikainfluenssaa perseelle

Peliväkivalta - Mega Man 2 & 302:02

Peliväkivalta - Mega Man 2 & 3

Iltasadun Paikka - Älä leiki sähköllä00:47

Iltasadun Paikka - Älä leiki sähköllä
Linkit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.