FANDOM


 Tämä artikkeli on täysin suojattu.
Puuppichatirc

Paskaa, jauhamista ja paskanjauhamista.

Jos tämä olisi Wikipedia niin tämä artikkeli saattaisi kertoa IRC-protokollasta, mutta koska tämä ei ole Wikipedia niin tämä artikkeli kertoo puuppaajien perustamasta irkkikanavasta, joka "tunnetaan" nimellä #puuppichat. Kyseinen kanava sijaitsee kaikkien rakastamassa QuakeNetissä.

Kanavan idea on tarjota puuppaajille ja puuppien katsojille yhteinen ja miellyttävä paikka keskustella ihan mistä tahansa, ei suinkaan pelkästään SinäTuubaPaskasta.

Säännöt

Vaikka olemmekin osa kämäistä paskakulttuuria, emme ole barbaareja ja oletamme, että osaat noudattaa muutamaa sääntöä.

  1. Ei saa inhaloida erään tietyn palkokasvin osia nasaalionteloihin. Ei omiin eikä etenkään toisten.
  2. Koita välttää turhaa spämmäämistä ja pintte-tasoilua. Tämä takaa hyvän olon kaikille.

Kuinka tämä paska toimii?

On olemassa kahdenlaisia ihmisiä; uusavuttomia hapentuhlaajia ja henkilöitä, jotka osaavat oppia uusia asioita. Uusavuttomille paskoille löytyy muun muassa QuakeNetin oma web IRC, jota voi käyttää kanavalle liittymiseen. Jos tämä suhteellisen helppo, mutta kämy tapa irkata ei ole tehtyä sinua varten (toisin sanoen käytät IRC-ohjelmaa), voit myös klikata alla olevasta laatikosta linkkejä, jotka vievät sinut suoraan QuakeNettiin tai #puuppichat-kanavalle.

Jos QuakeNetin verkossa ja meidän hassulla kanavalla roikkuminen miellyttää, on suositeltavaa rekisteröidä itselleen tunnus QuakeNettiin. Ohje tämän tekemiseen löytyy muun muassa täältä.


Wiki-wordmark

irc://irc.quakenet.org
#puuppichat - tule puhumaan paskaa irkkiin


irc://irc.quakenet.org/puuppichat

Lue lisää

Linkit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.