FANDOM


 Tämä artikkeli on osittaissuojattu.
Kossu

Alkoholi kaikkein omimmillaan.

Alkoholi on sellainen jännä kaveri, joka vaikuttaa ihmiseen puuppaajaan mitä oudoimmilla tavoilla. Alkoholia nautitaan yleensä suun kautta, koska se on nestettä.

Alkoholi on myös se yksi homo, joka ei koskaan saavu paikalle P-Studioon. Tosin tähän tuli muutos kun Alkoholi yllättäen saapuikin paikalle yhdeksänteen P-Studioon.

Triviaa

  • Huhut kertovat, että on olemassa myös puuppaajia jotka eivät nauti kyseistä nestettä ollenkaan. He ovat niin sanottuja absolutisteja. Hyvä esimerkki tälläisestä puuppaajasta on jubduk, jonka videoista voimme kuitenkin päätellä hänen käyttävän jotakin vieläkin vahvempaa päihdettä. Tosin hän itse on sanonut, että hän ei nauti/käytä mitään sellaista, joten päätelmämme ovatkin täyttä paskaa. Voihan pentele ja harmin paikka.

Luettelo puuppipiireissä tunnetuista absolutisteista

Alkoholia tuubasta

Voikkaa00:05

Voikkaa

Rytmihäiriö - Gambina O.D06:54

Rytmihäiriö - Gambina O.D. Siriuksen Samurai


Lue lisää

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.