FANDOM


 Tämä artikkeli on pysyvästi täysin suojattu, koska äänestys on päättynyt.
Top-10

Tämä artikkeli on SinäTuubaPaska Wikin sisäinen äänestys kesäkuun 2014 parhaista SinäTuubaPaskoista. Tämä artikkeli ei vaikuta millään tavalla varsinaiseen Top 10 -listaan vaan on puolihuumorilla kyhätty viritelmä. Vaikutteita on otettu mm. YouChewin vastaavasta YTP-äänestysperinteestä. Tämä äänestys suljetaan mahdollisimman pian kesäkuun päätyttyä, ja voittaja palkitaan.

Äänestyksen säännöt

  1. Äänestys on julkinen, eli annetut äänet ovat kaikkien nähtävillä.
  2. Voit äänestää kolmea videota. Tarkoituksena on antaa omasta mielestä parhaalle videolle kolme pistettä, toiseksi parhaalle kaksi pistettä ja kolmanneksi parhaalle yksi piste. Samalle videolle voi antaa vain yhden pistemäärän. Editoi oma YouTube-käyttäjänimesi (ja antamasi pistemäärä, 1, 2 tai 3) niiden kolmen videon, joita haluat äänestää, äänestyslokeroiden kohdalle. Saat editoida myös äänestyksessä mukana olevien videoiden järjestyksen oikeaksi, jos osaat. Kokonaispistemäärä ratkaisee videoiden paremmuusjärjestyksen.
  3. Äänestysoikeus on vain käyttäjillä, jotka ovat joko a) olleet rekisteröityneinä wikissä vähintään 30 päivää tai b) editoineet vähintään 10 kertaa ilman rollbackauksia. Huolehdi siitä, että olet kirjautunut sisään wikiin, jotta äänesi hyväksytään. Jokaisen henkilön täytyy olla tunnistettavissa uniikiksi käyttäjäksi.
  4. Saat muuttaa äänesi kohdetta milloin tahansa äänestyksen sulkemiseen asti. Äänestystulos on lopullinen sulkemisen jälkeen.
  5. Saat itse ehdottaa videoita mukaan äänestykseen sitä mukaa, kuin niitä ilmestyy. Käytä järkeä harkitessasi, onko video luokiteltavissa SinäTuubaPaskaksi.
  6. Äänestyksen sääntöihin saavat tehdä muutoksia vain SinäTuubaPaska Wikin administraattorit. Kaikilla on kuitenkin oikeus ehdottaa sääntömuutoksia; eri asia on se, toteutetaanko ne.
  7. Caba voittaa aina.

Tiedotteet

[6.7.2014] Äänestys on suljettu. P3ntavus on kesäkuun 2014 äänestyksen voittaja. Kiitos kaikille äänestäneille.

Äänestys

1. porno_video (tekijä p3ntavus)

Äänestäjät: Limespiid 2, WhitneyDallas 2, 95js95 3
Pistemäärä: 7

2. silliksenvarpaantahdissatehtyideanpuutevehnäkaurapuuroja (tekijä ManiacMoomin)

Äänestäjät: 95js95 2, SeSmokki 3, WhitneyDallas 1
Pistemäärä: 6

2. ANKKURI ONGELMA (tekijä mannemannekiini)

Äänestäjät: Limespiid 3, WhitneyDallas 3
Pistemäärä: 6

4. soossia helvetistä (tekijä ultimatesami100)

Äänestäjät: ManiacMoomin 1, SeSmokki 2
Pistemäärä: 3

5. tähtipöly6 (tekijä Pinttealaviiva)

Äänestäjät: 95js95 1, SeSmokki 1
Pistemäärä: 2

6. biolan stp (tekijä thedestroyer699)

Äänestäjät: Limespiid 1
Pistemäärä: 1

Lue lisää

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.