FANDOM


Top-10

Tämä artikkeli on SinäTuubaPaska Wikin sisäinen äänestys elokuun 2015 parhaista SinäTuubaPaskoista. Tämä artikkeli ei vaikuta millään tavalla varsinaiseen Top 10 -listaan vaan on puolihuumorilla kyhätty viritelmä. Vaikutteita on otettu mm. YouChewin vastaavasta YTP-äänestysperinteestä. Tämä äänestys suljetaan mahdollisimman pian lokakuun päätyttyä, ja voittaja palkitaan.

Äänestyksen säännötMuokkaa

  1. Äänestys on julkinen, eli annetut äänet ovat kaikkien nähtävillä.
  2. Voit äänestää kolmea videota. Tarkoituksena on antaa omasta mielestä parhaalle videolle kolme pistettä, toiseksi parhaalle kaksi pistettä ja kolmanneksi parhaalle yksi piste. Samalle videolle voi antaa vain yhden pistemäärän. Editoi oma YouTube-käyttäjänimesi (ja antamasi pistemäärä, 1, 2 tai 3) niiden kolmen videon, joita haluat äänestää, äänestyslokeroiden kohdalle. Saat editoida myös äänestyksessä mukana olevien videoiden järjestyksen oikeaksi, jos osaat. Kokonaispistemäärä ratkaisee videoiden paremmuusjärjestyksen.
  3. Äänestysoikeus on vain käyttäjillä, jotka ovat joko a) olleet rekisteröityneinä wikissä vähintään 30 päivää tai b) editoineet vähintään 10 kertaa ilman rollbackauksia. Huolehdi siitä, että olet kirjautunut sisään wikiin, jotta äänesi hyväksytään. Jokaisen henkilön täytyy olla tunnistettavissa uniikiksi käyttäjäksi.
  4. Saat muuttaa äänesi kohdetta milloin tahansa äänestyksen sulkemiseen asti. Äänestystulos on lopullinen sulkemisen jälkeen.
  5. Saat itse ehdottaa videoita mukaan äänestykseen sitä mukaa, kuin niitä ilmestyy. Käytä järkeä harkitessasi, onko video luokiteltavissa SinäTuubaPaskaksi.
  6. Äänestyksen sääntöihin saavat tehdä muutoksia vain SinäTuubaPaska Wikin administraattorit. Kaikilla on kuitenkin oikeus ehdottaa sääntömuutoksia; eri asia on se, toteutetaanko ne.
  7. Caba voittaa aina.

TiedotteetMuokkaa

[1.9.2015] Äänestys on suljettu. Sanemurzu on elokuun 2015 äänestyksen voittaja. Kiitos kaikille äänestäneille.

1. suck pumppi (tekijä sanemurzu)

Äänestäjät: WhitneyDallas 1, Inhimillinen 2, Limespiid 3, Vedensulattaja 3, SeSmokki 2, Bernhard 3, tartuhakkuun 3, FINLego 2
Pistemäärä: 19

2. The Dark Side Of Humanity (tekijä jubduk)

Äänestäjät: WhitneyDallas 2, Inhimillinen 3, Limespiid 2, SeSmokki 3, Bernhard 2, FINLego 3
Pistemäärä: 15

3. S HD GAAG (tekijä Inhimillinen)

Äänestäjät: WhitneyDallas 3, SeSmokki 1, FINLego 1
Pistemäärä: 5

4. puck sumppi (tekijä p3ntavus)

Äänestäjät: tartuhakkuun 2
Pistemäärä: 2

4. suntio 112 (tekijä sinätuuba paska)

Äänestäjät: Vedensulattaja 2
Pistemäärä: 2

6. Karvaturrikollisuus (tekijä SeSmokki)

Äänestäjät: tartuhakkuun 1
Pistemäärä: 1

6. MÄNTYLUOTO AND ME (tekijä VedenSulattaja)

Äänestäjät: Limespiid 1
Pistemäärä: 1

6. päästä nyt hemmetissä irti (tekijä bvitamiini)

Äänestäjät: Inhimillinen 1
Pistemäärä: 1

6. yö filleri (tekijä Jaketele)

Äänestäjät: Vedensulattaja 1
Pistemäärä: 1

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.